Kontakt Mig

Brug denne måde til hurtigt at få kontakt

 

225 Vangedevej
Dyssegård, 2870
Denmark

+4526700509

Ditte 2.jpg

Ditte Eriksson

Om Ditte

Jeg er uddannet socialpædagog og har specialiseret mig indenfor sundhed, krop og bevægelse. Jeg har en bred praksis erfaring med forskellige målgrupper, både fra normal og specialområdet, men det er det sociale felt mit hjerte banker for og her jeg har bestræbt mig på at udvikle min faglighed. En rød tråd gennem mine tidligere beskæftigelser er arbejdet med kommunikation, udvikling og forandringsprocesser.

Igennem mit tidligere arbejde i Røde Kors, er jeg blevet uddannet konfliktmentor med opgaver på formidling af konflikthåndteringsmetoder, psykisk 1. hjælp, forebyggelse og debriefing og i min tid på asylcenteret, var jeg en del af det daglige beredskab. Jeg har arbejdet med projekter for særligt udsatte grupper og suppleret med samtaler og aktiviteter med udøvelse af NADA (øreakupunktur), hvilket jeg også er  certificeret i. 

Som mentor blev jeg for 3 år introduceret til den løsningsfokuseret metode som samtaleredskab, og blev grebet af hvor effektfuldt og meningsskabende det var, både for mig og de mennesker jeg skulle arbejde med - hvor stor en forskel det gjorde. Siden har jeg arbejdet med den løsningsfokuseret tænkning på flere måder, blandt andet gennem familiebehandling, Signs of Safety, Netværkssamarbejde, myndighedssagsbehandling,  undervisning og som supervision, og da det er et stort ønske, at dette bliver en integreret diskurs i min faglige tilgang, er jeg på nuværende tidspunkt igang med uddannelsen som Løsningsfokuseret Praktiker.