Kontakt Mig

Brug denne måde til hurtigt at få kontakt

 

225 Vangedevej
Dyssegård, 2870
Denmark

+4526700509

Karin_2- foto.jpg

Karin Pharès

Om KariN

Jeg er uddannet pædagog og har med udgangspunkt i mine to diplomuddannelser i henholdsvis systemisk familieterapi og løsningsfokuseret teori og metode, specialiseret mig i at arbejde med udvikling og forandring. Herudover er jeg master i videnskabsteori, forskning og praksis, ligesom jeg er cand. mag. i pædagogik.

Da jeg gennem mine 18 år i det pædagogiske felt har arbejdet med unge og børnefamilier i udsatte positioner, og min praksis har været præget af koncept- og metodeudvikling, kan jeg i dag sige, at jeg har oparbejdet en bred vifte af erfaringer med på forskellig vis at arbejde med udvikling, læring og forandring. Udover unge- og familiearbejdet har jeg erfaring med at undervise, coache, supervisere samt afholde workshops og foredrag.

Fokus for mine uddannelser har været det samme som i min praksis, nemlig spørgsmålet om, hvordan vi gennem kollaborative samarbejdsprocesser kan skabe læring, udvikling og forandring. Siden 2004 har jeg været optaget af at forme dette arbejde gennem et løsningsfokuseret perspektiv, da den løsningsfokuserede tilgang i høj grad er med til at skabe arbejdsglæde og i det hele taget stemmer godt overnes med, hvad der er vigtigt for mig i mit arbejde, nemlig den samarbejdende tilgang og utraditionelle tænkning, som giver mig mulighed for at arbejde lystfuldt og ressourceorienteret.

Karins CV kan du se her