Kontakt Mig

Brug denne måde til hurtigt at få kontakt

 

225 Vangedevej
Dyssegård, 2870
Denmark

+4526700509

Blog

7 dage fra nu....

anne-marie wulf

Den næste uge er der for alvor travlt i firmaet. To store begivender fylder min kalender og jeg har glædet mig længe til begge. I morgen flyver jeg til EBTA-konference i Wien, hvor praktikere indenfor den løsningsfokuserede tilgang på det sociale og terapeutiske område mødes. Det er et gensyn med mange venner og en tid med både fagligt og socialt indhold. To møder fylder mine tanker: the knitting workshop og mødet i ICTG, International Cooperation Task Group.

Strikke-workshoppen holder jeg sammen med en belgisk veninde og fagfælle. Vores fælles passion for strikning har ført til studiet af strikketerapi, og på workshoppen skal deltagere både strikke og se film - og vi skal naturligvis koble strikketerapi sammen med den løsningsfokuseret tænkning.  Du kan allerede nu få en teaser til filmen om Nina, og hendes lidenskab, strikning. 

Udover strikning glæder jeg mig til mødet i ICTG - det fora, hvor repræsentanter fra forskellige land i og udenfor Europa mødes og udveksler erfaringer om udviklingen af den løsningsfokuserede tilgang rundt om i verden. De sidste par år har udviklingen og interessen været stigende i for eksempel de baltiske lande og bestyrelsen i EBTA har understøttet dette ved at undervise i Riga. Det er godt med sådanne tiltag, og godt med et internationalt netværk.

Den anden helt store begivenhed som styrer de næste 7 dage er besøget af Elliott Connie og hans 2 dages workshop omkring "Løsningsfokuserede samtaler med forældre og par". Elliott flyver direkte ind fra Texas, og skal også se lidt af København. På nuværende tidspunkt er der næsten 60 tilmeldte deltagere, så mandagen skal gå med at lave navne skilte og få diplomerne på plads. Det bliver er par gode dage - 7 gode dage venter forude, jeg glæder mig.