OM Anne-Marie  

Jeg er født i 1963 og uddannet socialrådgiver med diplomuddannelser i systemisk familieterapi og løsningsfokuseret teori og metode. Jeg har en lang række videreuddannelser indenfor børne- og familieområdet, erfaring med voksen- og børnehandicap samt misbrug og psykiatri. Gennem de seneste 25 år har jeg arbejdet i kommunalt regi som både rådgiver, terapeut og leder. I 2009 etablerede jeg Solutionsbywulf og har siden da været selvstændig. 

I 2004 blev jeg introduceret til den løsningsfokuserede tilgang, hvis principper og tænkning, jeg siden har arbejdet efter. Jeg etablerede i 2012 Dansk Netværk af Løsningsfokuserede Praktikere, i 2013 bloggen www.loesningsfokus.info og senest i 2016 Dansk Løsningsfokuseret Konference I/S med en årlig national konference.

I 2017 afsluttede jeg en Master i pædagogisk udvikling, hvor jeg i mit speciale gennem mikroanalyse centrerede mig om, hvordan man gennem at arbejde løsningsfokuseret i sms-dialoger, kan skabe udvikling og forandring. 

Siden september 2014 har jeg siddet i bestyrelsen i European Brief Therapy Association (EBTA) og siden marts 2017 i bestyrelsen af International Alliance of Solution-Focused Training Institutes (IASTI).

I foråret 2016 etablerede jeg Dansk Løsningsfokuseret Institut, der som de eneste i Danmark har en international certificering og akkreditering, hvilket gør det muligt at udbyde en 3-årige løsningsfokuseret uddannelse på masterniveau efter. 

Privat bor jeg med min mand i Lyngby, har 3 voksne børn og 2 børnebørn :-) 

Anne-Maries CV kan du se her