Kontakt Mig

Brug denne måde til hurtigt at få kontakt

 

225 Vangedevej
Dyssegård, 2870
Denmark

+4526700509

_60P0669_A_sh.jpg

Politik for Privatdata

politik om Persondata

At beskytte dine data er af stor betydning for mig, derfor tilstræber jeg at efterleve kravene til EU’s nye persondataforordning, der trådte i kraft den 25/5 2018. Det betyder blandt andet formulering af en "Politik for persondata" samt en "Databehandlingsplan" om, hvordan data opbevares, sikres og hånteres. Personlig data forstås som almindelige oplysninger som navn, adresse, familieforhold og væsentlige sociale problemer, cpr-nummer samt særlige personfølsomme oplysninger som blandt andet race, politik, religion, helbred og seksuelle forhold. Enhver har ret til beskyttelse mod misbrug af personlig data. 

Nedenfor kan du se;

  • hvilke oplysninger jeg indsamler fra dig
  • hvorfor jeg indsamler dem
  • hvordan jeg gemmer oplysningerne og hvad jeg bruger dem til
  • hvornår og med hvem jeg deler dem

Hjemmeside

Domænet www.solutionsbywulf.dk er omfatter af SSL-certifikater til kryptering, og anvender ikke cookies eller aktivitetslog. Det betyder, at jeg ikke indsamler trafikdata eller din IP-adresse. Aktivering af HSTS tvinger browsere til at se den sikre version af webstedet, hvilket kan medvirke til at forhindre nedgradering af angreb og sikkerhedsbrud. Oplysninger sendt via kontaktformularen er således krypteret. 

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig Nyhedsbrevet i et pop-up vindue på hjemmesiden, gøres du opmærksom på, at jeg gemmer din mailadresse. Oplysningen bruges udelukkende til at sende dig et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udsendes via MailChimp, der er certificeret under Privacy Shield-ordningen mellem EU og USA. Solutionsbywulf har også en databehandlingsaftale med Mailchimp om, hvordan de håndterer 'vores' oplysninger.  

Dokumenthåndtering

Elektronisk dokumenthåndtering med personfølsomme og personhenførbare oplysninger omkring eksempelvis borgere visiteret af en offentlig myndighed og/eller privatpersoner er lagret og opbevaret i dataprogrammet "Sofus" under "Døgndata", med hvem jeg har en databehandlingsaftale. Uden et formål slettes personlige data efter 30 dage, dvs. er der et formål, opbevares oplysningerne sålænge de tjener formålet. 

Kunder / klienten anmodes om informeret specifikt samtykke vedørerende opbevaring, håndtering og lagring af personlige data.

Analog dokumenthåndtering betyder dokumenter i printet version kan forekomme eksempelvis i forbindelse med deltagelse i møde. Solutionsbywulf sikrer, at alle dokumenter makuleres umiddelbart efter anvendelse og når formålet med den analoge håndtering ophører. 

Digital kommunikation

Hermed forstås korrespondance via mail, sms og chat. Som udgangspunkt anvendes virksomhedens digitale postkasse tilhørende cvr. 32393632, hvorved sikres at mailkorrespondancen er sikret og krypteret.

Mailkorrespondance med generelle data som eks. navn og stilling til samarbejdspartnere sendes via one.com, der krypterer datatrafik gennem et SSL-certifikat. På den måde beskyttes datatrafikken på internettet. 

Korrespondance via mobiltelefon, chat og sms lagres kun sålænge de tjener formålet, og på telefon med seks-cifret kode.  

Materiale i form af billeder og film optaget med samtykke lagres på krypteret ekstern harddisk, der opbevares aflåst. 

tredje part

Solutionsbywulf deler og sælger ikke oplysninger til tredjepart. De oplysninger du har givet, slettes når de ikke længere tjener et formål, eller når du ønsker det. Er du i tvivl om, hvorvidt jeg har oplysninger om dig, eller ønsker du dem slettet, så send en mail til kontakt@solutionsbywulf.dk

 

Anne-Marie Wulf/Solutionsbywulf/260518