Kontakt Mig

Brug denne måde til hurtigt at få kontakt

 

225 Vangedevej
Dyssegård, 2870
Denmark

+4526700509

Coaching

Coaching handler om at man ønsker noget anderledes, eller gerne vil have noget på en anden måde end det er nu. Det kan være omkring ens karriere, ens relationer til andre eller personlig udvikling.. Jeg coacher for at støtte dig eller dit team i at skabe de nødvendige forandringer - og jeg gør det på en enkel, simpel måde.

Oplever du dig stresset, ensom eller fastlåst i en situation, kan det være svært at se, hvad du kan gøre anderledes. Coaching er anvendelig, når du ønsker forandringer, men endnu ikke har fundet løsningen. Du ønsker måske at navigere anderledes i dit liv, men savner sparring til at sætte kursen. Coaching handler om at få frem det liv du gerne vil have - vi taler om den foretrukne fremtid.

Sammen flytter vi fokus, fra de udfordringer du står overfor, til dine ressourccer og styrker, så nye og andre løsninger kan dukke op. Min erfaring er, at det vil give dig redskaber til at komme videre, og til at opnå den udvikling du ønsker. 

Fordi alle mennesker er forskellige og løser deres problemer på forskellig vis, så leder vi efter netop den måde, du løser dine problemer på. Det gør jeg gennem samtaler, hvor jeg stiller spørgsmål, skaber refleksion og indbyder til tanker om nye veje at gå.