Kontakt Mig

Brug denne måde til hurtigt at få kontakt

 

225 Vangedevej
Dyssegård, 2870
Denmark

+4526700509

Familiesamtaler

Familiens styrker, ressourcer og kompetencer er i fokus samt ønsket om forandring, og samtalerne centrerer sig om de positive skridt, der tages i retning af den ønskede adfærd, og hvordan man kan styrke og fastholde den. Det vil sige, hvordan lykkes forældrene med at skabe de nødvendige forandringer, hvordan mestrer de at sikre barnets / børnenes trivsel og udvikling, og hvad kan forældrene gøre for at fastholde den positive udvikling, de små skridt de tager i den ønskede retning. 

Som familieterapeut har jeg øje for relationer og kommunikation mellem børn, unge og deres forældre, og mellem forældrene. Hvordan forældre ønsker deres børn skal opføre sig, - og hvordan børn tænker deres forældre skal være, hænger ikke altid sammen. Men min erfaring er, at alle som oftest har et fælles ønske om at have det godt med hinanden. 

Familiebehandling henvender sig også til familier, hvor der er brug for at få styrket forældrene i deres rolle som mor og/eller far, og hvor børn kan få mulighed for at forblive børn. 

Samtalerne foregår med hele familien, eller enkelte medlemmer af familien, - det afgørende er, at samtaler og forløb skaber mening.

Forebyggende familiesamtaler og Familiebehandling kan bevilges jvnf. Serivcelovens §§ 11 og 52, eller købes som en privatydelse.