Kontakt Mig

Brug denne måde til hurtigt at få kontakt

 

225 Vangedevej
Dyssegård, 2870
Denmark

+4526700509

SF-klassisk - en dag med Harry Korman.

Kalender

Back to All Events

SF-klassisk - en dag med Harry Korman.

  • Solutionsbywulf 225 Vangedevej Dyssegård, 2870 Denmark (map)

Harry Korman er uddannet af Steve de Shazer og Insoo Kim Berg, og siges at tilhøre "den gamle skole" af løsningsfokuserede praktiskere. I hans praksis anvender han fortsat "undtagelser" og "mirakelspørgsmålet", holder pause og laver en sammenfatning i sine samtaler. Harry er en anelse bekymret for, om hele den viden, der er om "den klassiske" måde at have løsningsfokuserede samtaler, risikerer at forsvinde, når særlige dele af modellen træder i forgrunden til fordel for andre - og dermed sætter de dele i skyggen. 

På dagen vil Harry tale om undtagelser, regler for at skabe et eksperiment, lidt om forskellen mellem "best hopes"-spørgsmålet og andre spørgsmål, som medvirker til at skabe "det fælles projekt", - og lidt om, hvilket som helst andet deltagerne ønsker at vide mere om :-)  

Pris: 1.600 kr. inkl. moms - i løbet af dagen serveres frokost samt formiddags- og eftermiddagskaffe med frugt, brød og kage. 

Vi glæder os til at se dig :-))

Hilsen Karin, Henrik & Anne-Marie

 

Tilmelding til workshoppen

Navn *
Navn
Hvis arbejdsgiver betaler