Kontakt Mig

Brug denne måde til hurtigt at få kontakt

 

225 Vangedevej
Dyssegård, 2870
Denmark

+4526700509

Informationsmøde til Løsningsfokuseret Praktiker, Basic Level

Kalender

Back to All Events

Informationsmøde til Løsningsfokuseret Praktiker, Basic Level

  • Dansk Løsningsfokuseret Institut / Danish SF Institute 225 Vangedevej Dyssegård, 2870 Denmark (map)

Kom til informationsmøde om uddannelsen til Løsningsfokuseret Praktiker, Basic Level, - en 1-årig praksisnær efteruddannelse, hvor du undervises i den løsningsfokuseret tilgang og tænkningen bag samt træner LØFT i praksis. På informationsmødet er der mulighed for at høre om uddannelsens opbygning, møde en nuværende studerende samt stille spørgsmål. Duk op og hør mere :-) Vi serverer en sandwich, hvorfor du bedes tilmelde dig med sms på 26700509 senest d. 26.2. 

Earlier Event: January 10
Nytårskur