Kontakt Mig

Brug denne måde til hurtigt at få kontakt

 

225 Vangedevej
Dyssegård, 2870
Denmark

+4526700509

Blog

Sommeren er forbi nu, - og hva' så?

anne-marie wulf

Kalenderen siger august, og skolen begymder - vi ved alle, at det betyder sommeren går på held og september banker på. Hvordan gik den egentlig den sommer? - Fik du set det du ville? - fik du hørt din melodi? For mit eget vedkommende har sommeren i år været ulig alle andre. Først og fremmest fordi min far døde i begyndelsen af juli, han var syg og det var ikke uventet, men alligevel bliver et par uger præget af det. Sydens sol gjorde mig godt, og et par uger i sverige, langt inde i skoven gav ro og langsommelighed. 

Så jeg skal ikke klage..... og så alligevel, sad jeg på feriens sidste dag og småbrokkede mig over, at sommeren alligevel havde overhalet mig indenom. Det var ting jeg ikke havde nået, og som jeg vidste ville få betydning for mit 'efterårs-afsæt´ - det handlede om at rydde op! En masse bunker lå og ventede på at blive sorteret og jeg vidste, at det ville tage tid, at jeg ville 'forsvinde ned i dybet' af små lapper og noter, men jeg vidste også, hvilken lettelse og frihed, det ville være, når 'the job was done'.

'Mission almost compleeted' - jeg mangler de nye mapper, men sikken en rejse det førte mig på: Jeg begyndte med den lille arkivskab, hvor der hang hængemapper fra 'da ruderkonge var knægt'; sorteret i bla. JURA, LEDELSE, BØRN & FAMILIER, DET SYSTEMISKE, BOGEN, UNDERVISNING, BRØNDBY, KRISECENTRET, BUTIKKEN. På en måde var det en palet over et mangeårigt arbejdsliv med arbejdspladser og et gensyn med interessefelter, - mit faglige udviklingsforløb fra den spirende interesse for det systemiske, - fra 'hard core' jura, - fra 'lidelses'-forløb på arbejdspladser, - fra den vej jeg troede jeg sku' gå, - fra det jeg syntes andre skulle lære eller vide. 

JURA-mappen er tømt, alle love ændres alligevel og alt er på nettet, og jeg har ikke længere tid til at revidere patientpjecer eller andre sjove opgaver, jeg har løst. UNDERVISNING røg ned til BØRN & FAMILIE for det var mest det, jeg underviste om, og LEDELSE blev fusioneret med DET SYSTEMISKE, da jeg ikke kan forestille mig, at ledelse kan være andet end tanker om systemer af kollegaer, op og ned, og på kryds og tværs. 

BOGEN er gemt, for der er enestående materiale, og allerede én ny mappe er kommet til: SOLUTIONSBYWULF - altså de mapper, kasser, tidskriftholdere har jeg alle steder, men det er jo oprydningstid og dermed også tid for at sammenlægge. For tiden kræver mindre papir, og jeg kræver mere overblik. På én måde er det ikke så svært, for mit fokus er blevet mindre, men ligesom man skal vælge i grøntafdelingen mellem, æbler, bananer, appelsiner, pærer, mango mm. så finder man ud af, at når man har valgt æblet, så er der flere sorter at vælge imellem: Granny Smidt, Pink Lady, Gråsten, Ingrid Marie og hvad de ikke hedder allesammen. Og på samme måde er det for mig med det løsningsfokuserede: nu deles det op i undermapper om Signs of Safety, WoWW, Reteaming, BRIEF, Parterapi, Litteratur etc. Alligevel er det mere overskueligt og jeg nyder at have fundet en vej, min vej. 

Jeg har målt min bunke: 73 cm papiraffald sorteret ud af clips og charteqs samt nok 5 cm lagt til makulering, - det var mine 'lidelses'-historier om uretfærdighed og urimelighed, - men de er uendelige ubetydelig nu, for det skaber ingen mening at dvæle ved en negativ fortid, jeg ved, hvilke ressourcer og styrker jeg har brugt for at komme videre, det er dem jeg vil huske. Det er befriende at have skilt sig ad med 'gamle skeletter', der har bulret fra arkivskabet, - det er en lettelse af tilgive tidligere chefer og kollegaer for dumheder og det er berigende at opdage, at jeg kan selv. Således opløftet tager jeg fat efter sommerferien, hvor mange nye vinde vil blæse. 

Pr. 1. August er Henrik Christensen blevet fuldtidsansat og over efteråret lancerer vi vores nye tilbud: LØFT-skolen. Samtidig byder efteråret på den enestående workshop om SOLUTION BUILDING COUPLE THERAPY med Elliott Connie samt i november Harry Korman og taler om MIKROANALYSE. Det bliver en spændende tid med både 'nyt og gammelt', med udvikling og forandring, som jeg glæder mig til. Nyd sensommeren - det vil jeg gøre. 

Anne-Marie